Lezingen / Voordrachten

aMI-LEZINGEN en VOORDACHTEN zijn korte interactieve bijeenkomsten (vaak een dagdeel), waar kennismaking met en inzicht over de toepassing van Meervoudige Intelligenties aan de hand van praktijkvoorbeelden centraal staat.

“The tug of war is over”

“Het debat is afgelopen. Al 35 jaar zitten leraren, coaches, trainers, ouders (‘ontwikkelingsfacilitators’), maar ook degenen die onder begeleiding staan, zoals studenten, coachees, werknemers, en schoolgaande kinderen, vast in de woordenstrijd die psychologen onderling voeren over de aard van menselijke intelligentie. Die wetenschappelijke puzzel is nu opgelost.” (Branton Shearer Ph. D.)

We kunnen verder met onze toepassing en ontwikkelingen …. en daar begint de lezing.

Sint Joris en de draak

Een animerende (en interactieve) lezing over de praktijktoepassing van Meervoudige Intelligenties met voorbeelden uit de openlucht theatervoorstelling (2023) over de legende van Sint Joris en de draak door Frits Schoeren.

De legende dient in deze lezing als metafoor om de brede toepassingsmogelijkheden van Meervoudige Intelligenties in de dagelijkse praktijk te tonen. De voorbeelden maken aanschouwelijk hoe meervoudige intelligenties verweven zijn bij de deelname en uitvoering van dorpelingen aan dit grootse spektakel. Scepsis wordt omgezet in zicht- hoor- en voelbare toepassingsvoorbeelden.

Voorbeelden die in organisaties, onderwijs, gezondheidszorg navolging genieten.

Data

op basis van de aanmeldingen.

Tijdsbestek: 1 dagdeel

Locatie / Inleiders

Locatie:
in overleg met aanvrager

Inleiders:
o.a. Frits Schoeren, Mat Custers, Haiko Jessurun, Joyce van Deursen, Eugène Zaaijer.

 

Kosten

Kosten: € 1250 ,–/dagdeel

Excl. reis- en eventuele verblijfkosten.

 

Een lezing als start voor…

 Laat het ons weten. Wij komen graag naar je toe.

7 + 11 =