Incompany trainingen

 

Incompany trainingen zijn op maat gesneden trainingen.

De opdrachtgevende organisatie heeft een doel voor ogen en wil toepassing van meervoudige intelligenties gebruiken om dat doel zo dicht mogleijk te benaderen.

Of het nu gaat om:

Toepassing van Meervoudige Intelligenties is dan in jouw organisatie: maatwerk. Neem contact met ons op en  laten we samen bespreken wat de wensen zijn, wat nodig is en wat haalbaar is.  

De aanpak

1. Inventarisatie-gesprek:

Wat is precies de teamvraag? Waar wil men als team na de teamsessie zijn waar men nu nog niet is?

2. MIDAS-vragenijst.

Ieder teamlid vult (on-line) de MIDAS-vragenlijst in en voert een individueel validatiegesprek met de aMI-trainer. 

3. Opmaak Teamprofiel De individuele rapportageprofielen zijn naast inzicht in de persoonlijke talenten ook de basis voor het maken van een groepsprofiel.

4. Teambijeenkomst

Met het MIDAS-groepsprofiel gaan we concreet aan de slag. Welke persoonlijke en groepsontwikkelingsvaardigheden en talenten zijn aanwezig? Learning by doing. Hoe kunnen deze talenten complementair en toepasbaar worden ingezet?  M.a.w. hoe kun je concreet en effectief gebruik maken van elkaars talenten? Hoe nu verder in de komende maanden: onderhouden en voortzetten.

Voor wie?

 Voor elke organisatie die:

 • toepasbaar gebruik wil maken van de talenten van de individuele teamgenoteninzichten en mogelijkheden van Meervoudige Intelligenties.
 • wil ervaren hoe MI van toegevoegde waarde kan zijn voor de ontwikkeling van deze organisatie.

  Wat kun jij van deze MI-incompany verwachten?

  Maatwerk! Natuurlijk worden beproefde methoden uit andere trainingsmodules gebruikt, echter niet meer en niet minder dan nodig.

  Interactie. Veel mensen leren wanneer zij vanuit hun eigen talent kennis kunnen vertalen naar eigen praktijk. De trainingen van aMI  kenmerken zich dan ook door afwisseling van theorie, praktijkkennis en -toepassing en gebruikmaking van het aanwezige talent van het individu als van de groep. 

  Ervaren trainers. 

  Trainers/coaches, die ingezet worden zijn gedertificeerde MI-professionals met jarenlange ervaring in toepassing van MI en MIDAS. 

  Handvatten voor vertaling van theorie naar de praktijk.

  Praktijkvoorbeelden, patroondoorbrekende andere denkwijzen.  Achtergrond informatie (naslag) over MI(DAS) en praktische toepassing in jouw organisatie situaties. 

  Tips en adviezen voor de toekomst. Denk aan afstemming op de talentmogelijkheden tijdens bijvoorbeeld coachinggesprekken, voorlichting of teamondersteuning.

   Data en start

   altijd in onderlinge overeenstemming tussen Stichting aMI en opdrachtgever.

   Start idem. / Sluiting idem

   Locatie / Trainers / Aantal deelnemers

   Locatie:
   aMI-gebouw ,Wylrehofweg 11, 5912 PM Venlo of anders

   Trainers:
   aMI gecertificeerde MIDAS-professionals

   Aantal deelnemers:
   in overling overleg (4-12 personen).

   Kosten

   Nader overeen te komen.
   MIDAS-individueel validatiegesprekken en groepsprofiel.

    Heb je vragen over Incompany traingen? Laat het ons weten.

   10 + 4 =