DIENSTEN

Alles over onze MI en MIDAS – Trainingen, Seminars, Lezingen en Netwerkbijeenkomsten

Algemene voorwaardenPrivacybeleid

MI-Introductie (open inschrijving)

Je wil (meer) weten over Meervoudige Intelligenties (MI). Wat is MI, wat kun je ermee, hoe kun je het toepassen voor jezelf en anderen. Welke toegevoegde waarde heeft MI voor jouw organisatie (school, stichting, bedrijf etc.). 

Na deze MI-introductie ben je toegerust om de basistheorie van de 8 intelligenties in je dagelijkse leven/werk voor jezelf  toe te passen.

MI Incompany (team-setting)

Je wil de toepassing van Meervoudige Intelligenties gebruiken voor je team.  Hoe gebruik je MI om profijt te hebben van de (verborgen) talenten van je teamgenoten? Hoe kun je voorkeursaktiviteiten inzetten om elkaar beter van dienst te kunnen zijn? Hoe zorg je voor allignment? Hoe vertaal je MI naar de toepassing op de werkvloer? Samen stellen we een maatwerk training op die toepasselijke antwoorden geeft op deze (en andere) vragen. It’s learning by doing! 

 

Het Nieuwe Onderhandelen

Een eendaagse Onderhandeltraining met de focus op gebruikmaking van al jouw intelligenties.

In deze training leer je hoe je je vaardigheden in onderhandelen op een creatieve en meervoudig intelligente manier kunt vergroten.
Je hebt meer (onderhandelings)mogelijkheden dan je dacht!

Lezingen

De aMI-LEZINGEN zijn korte interactieve bijeenkomsten (vaak een dagdeel), waar kennismaking met en inzicht over de toepassing van Meervoudige Intelligenties aan de hand van praktijkvoorbeelden centraal staat.

MIDAS® Certification Foundation / Coaching

De MIDAS Certification Foundation / Coaching  is een tweedaagse training plus een Expertisedag.

Na deze training en certificering ben je toegerust om het  MIDAS coachprofiel af te nemen.  Je kunt de MIDAS als ontwikkelinstrument inzetten in de begeleiding van individuele coachingsklanten.

MIDAS® Certification Foundation / Education

De MIDAS Certification Foundation / Education  is een eendaagse training plus een Expertise dagdeel.

Na deze training en certificering ben je toegerust om het  MIDAS Education profiel af te nemen en als ontwikkelinstrument in te zetten in de begeleiding van individuele leerlingen / jongeren van 4-18 jaar.

MIDAS® Certification Practitioner / Coaching

De MIDAS® Certification Practitioner  / Coaching is een tweedaagse training plus twee Expertise middagen.

Na deze training en certificering ben je toegerust om MIDAS -profielen te gebruiken bij groepen / teams / organisaties, teamcoaching en / of persoonlijke begeleiding

MIDAS® Certification Mentor

De MIDAS® Certification Mentor is een
deskundigheidstraject.

Na certificering is de
deelnemer bekwaam om in eigen beheer, MIDAS-opleidingsprogramma’s uit te voeren op Foundation en Practitioner niveaus.
Dit deskundigheidtraject wordt grotendeels individueel, maar met ondersteuning van een
ervaren Master-Mentor, uitgevoerd.

Onze benadering

Wat kan (a)MI voor jou betekenen?

Vragen zijn er om beantwoord te worden. Daarom doen we ons best om ook de niet-uitgesproken verwachtingen in kaart te brengen. De ervaring leert ons dat tijdens een gesprek met een van de MI-professionals veel niet-gestelde vragen  beantwoord worden. En ieder mens is op een af andere wijze slim.

Het gaat er echter niet om hoe slim je bent. De vraag moet zijn: hoe ben je slim? Wat kun jij  met jouw talenten doen om antwoorden te vinden op jouw vragen.

Nog andere ‘brandende’ vragen?