DIENSTEN

Diensten is de verzamelnaam van alle trainingen en serviceproducten met betrekking tot onze Meervoudige Intelligenties en MIDAS, Introducties, Seminars, Webinars, Lezingen, Incompany- en Netwerkbijeenkomsten.

MIDAS Certification Foundation / Coaching

Na deze training en certificering ben je toegerust om het  MIDAS coachprofiel af te nemen. Je kunt de MIDAS dan als ontwikkelinstrument inzetten bij de begeleiding en persoonlijke ontwikkeling van  individuele coachingsklanten.

MIDAS Certification Foundation / Education

Na deze training en certificering ben je toegerust om het  MIDAS Education profiel af te nemen. Je kunt dan de MIDAS dan als ontwikkelinstrument inzetten in de begeleiding van individuele leerlingen / jongeren van 4-18 jaar.
Deze training wordt georganiseerd i.s.m. BCO Onderwijsadvies en -ondersteuning

MIDAS Certification Practitioner

Na deze training en certificering ben je toegerust om MIDAS -profielen te gebruiken bij groepen / teams / organisaties, teamcoaching en / of persoonlijke begeleiding.

MIDAS Certification Mentor

Na certificering is de deelnemer bekwaam om in eigen beheer, MIDAS-opleidingsprogramma’s uit te voeren op Foundation en Practitioner niveaus.
Dit deskundigheidtraject wordt grotendeels individueel, maar met ondersteuning van een ervaren Master-Mentor, uitgevoerd.

Verborgen en vergeten talenten

In deze training leer je hoe je jouw voorkeursactiviteiten gericht kunt analyseren en hoe je ‘vergeten’ of verborgen talenten nieuw leven kunt inblazen. Ontdek wat er nog meer mogelijk is.

TEAM-ontwikkeling

Teamontwikkeling is maatwerk. Je wil de toepassing van Meervoudige Intelligenties gebruiken voor jouw team of meerdere teams in jouw organisatie.

Het nieuwe onderhandelen

Je hebt meer (onderhandelings)-mogelijkheden dan je dacht! In deze training leer je hoe je je vaardigheden in onderhandelen op een creatieve en meervoudig intelligente manier kunt vergroten.

Wat kan (a)MI voor jou betekenen?

Incompany trainingen vragen om een spefieke aanpak. Men vraagt om aatwerk, aangepast aan de organisatiedoelstellingen etc.  Onze MI-professionals zijn experts in het beantwoorden van zowel gestelde als onuitgesproken vragen. Met onze ervaring en kennis van de Meervoudige Intelligenties helpen we je graag om jouw vraag op maat te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en/of stel je vraag.

Mijn vraag:

Diensten

7 + 1 =