Verborgen en Vergeten talenten (training)

875,00

‘Verborgen en Vergeten talenten’, is een introductie training waarbij we werken met de basismaterialen vanuit de Meervoudige Intelligenties en met nadruk op de Visuele, Kinesthetische, Muzikale en Naturalistische intelligenties. Je leert de talenten van jezelf en anderen (collega’s, medewerkers, partners, coachees) te ontdekken.  Je leert hoe je jouw werk en je leven een impuls kunt geven door gebruik te maken van jouw vergeten en verborgen talenten. Hoe je die talentenvaardigheden vertaalt naar plezier en voldoening op andere terreinen.

Categorie:

Beschrijving

“Talenten groeien in een omgeving waar waardering is voor talenten.”

Mensen hebben meer in huis dan ze soms zelf denken. In deze praktische training ga je (je) talenten (her)ontdekken en vertalen naar andere toepassingsgebieden. Je leert gericht voorkeursaktiviteiten te analyseren en ‘vergeten’ en verborgen’ talenten opnieuw leven in te blazen.

De training is bedoeld voor Iedereen die zich bewust is (of wil worden) van het gegeven dat mensen in hun privé en werkzame leven meer in huis hebben dan hun beroep of genoten opleiding doet geloven.

  • Denk aan mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, maar vast zitten in hun denkpatroon van de eigen mogelijkheden.
  • Ook voor diegenen die anderen begeleiden, zoals coaches, HRM, loopbaanbegeleiding en facilitators van creatieve denkprocessen.
  • En niet te vergeten, voor mensen wiens functie erop gericht is andere mensen te selecteren en te casten.