Training-inschrijving

MIDAS® Certification Foundation / Coaching

De MIDAS™ Certification Foundation / Coaching is een tweedaagse training plus een Expertisedag. Na deze training en certificering ben je toegerust om het  MIDAS coachprofiel af te nemen.  Je kunt de MIDAS als ontwikkelinstrument inzetten in de begeleiding van individuele coachingsklanten.

MIDAS® Certification Practitioner / Coaching

De MIDAS® Certification Practitioner  / Coaching is een tweedaagse training plus twee Expertisedagen. Na deze training en certificering ben je toegerust om MIDAS -profielen te gebruiken bij groepen / teams / organisaties, teamcoaching en / of persoonlijke begeleiding.

MIDAS Certification Foundation / Education

De MIDAS Certification Foundation / Education  is een eendaagse training plus twee Expertise dagdelen. Na deze training en certificering ben je toegerust om het  MIDAS Education profiel af te nemen en als ontwikkelinstrument in te zetten in de begeleiding van individuele leerlingen / jongeren van 4-18 jaar.

MIDAS® Certification Mentor / Coaching

De MIDAS® Certification Mentor / Coaching is een Expertisetraject waarbij de gebruiker na certificering bekwaam is om MIDAS-opleidingsprogramma’s uit te voeren op de Foundation en Practitioner niveaus.

Een eendaagse Onderhandeltraining met de focus op gebruikmaking van al jouw intelligenties

In deze training leer je hoe je je vaardigheden in onderhandelen op een creatieve en meervoudig intelligente manier kunt vergroten.
Je hebt meer (onderhandelings)mogelijkheden dan je dacht!

Nederlands Nederlands English English Deutsch Deutsch
Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen? Laat een bericht achter en ik reageer zo snel mogelijk.