De aMI-LEZINGEN zijn korte interactieve bijeenkomsten (vaak een dagdeel), waar kennismaking met en inzicht over de toepassing van Meervoudige Intelligenties aan de hand van praktijkvoorbeelden centraal staat.

“The tug of war is over” “Het debat is afgelopen. Al 35 jaar zitten leraren, coaches, trainers, ouders (‘ontwikkelingsfacilitators’), maar ook degenen die onder begeleiding staan, zoals studenten, coachees, werknemers, en schoolgaande kinderen, vast in de woordenstrijd die psychologen onderling voeren over de aard van menselijke intelligentie. Die wetenschappelijke puzzel is nu opgelost.” (Dr, Branton Shearer)

We kunnen verder met onze toepassing en ontwikkelingen …. en daar begint de lezing.

Bijvoorbeeld: een animerende (en interactieve) lezing over de praktijktoepassing van Meervoudige Intelligenties met voorbeelden uit de openlucht theatervoorstelling (2016) van de legende van Sint Joris en de draak door Frits Schoeren

De legende van Sint Joris en de draak dient in deze lezing als metafoor om de brede toepassingsmogelijkheden van Meervoudige Intelligenties in de praktijk te tonen. De voorbeelden maken aanschouwelijk hoe meervoudige intelligenties verweven zijn bij de deelname en uitvoering van dorpelingen aan dit grootse spektakel.
Scepsis wordt omgezet in zicht- hoor- en voelbare toepassingsvoorbeelden.

Prijs €550/dagdeel.


Belangstelling voor een op maat gesneden lezing of MI-introductie? Neem contact op met ons secretariaat.