Wil je ook een MIDAS-scan invullen en een validatiegesprek voeren? Dat kan!  
MIDAS professionals zijn gecertificeerde coaches en in (bijna) iedere provincie gestationeerd. 

Kijk op onderstaande kaart waar in jouw omgeving de dichtstbijzijnde MIDAS-coach gelocaliseerd is. Eventueel kan tevens het certificatieniveau geselecteerd worden. 

Let op: er kunnen meerdere MIDAS-coaches gelocaliseerd zijn in een woonplaats. Klik voor meer info op de zoekfunctie onder ‘Kaart’.

De volgende certificering niveau’s (en afkortingen) zijn van toepassing:

 • MCF= MIDAS Coach Foundation > (Ontwikkelingsniveau individueel)
  Beschikt over kennis en begrip van de basis principes van Midas™ en is gecertificeerd om MIDAS coachprofiel (voor volwassenen) af te nemen.
 • MCP=Midas Coach Practitioner > (Ontwikkelingsniveau groepen)
  Voortgezette kwalificaties om Midas™-profielen te gebruiken bij groepen /teams / organisaties, teamcoaching en / of persoonlijke begeleiding.
 • MOF = MIDAS Onderwijs Foundation
  Beschikt over kennis en begrip van de basis principes van Midas™ en gecertificeerd om MIDAS KIDS-, MYC-, MyView- en Teensprofiel (voor kinderen) af te nemen. (individueel en groepen).
 • MMh = MIDAS Mental health  (in ontwikkeling)
 • Mentor (gekwalificeerd om zelf trainingen Certification Coaching Foundation en Practitioner te verzorgen).
 • Master  (gekwalificeerd om Practitioners te coachen naar certificatie niveau Mentor).

Alle MIDAS-coaches  hebben trainingen gevolgd op het gebied van Meervoudige Intelligenties en MIDAS. De MI-coaches op deze landkaart zijn bevoegd om de MIDAS™ in hun werk als MI-coach te kunnen toepassen. Zij zijn benaderbaar voor het afnemen van een MIDAS-scan. Elke gecertificeerde MI-coach heeft de Ethische Code voor Coachen met MIDAS™ ondertekend.