Een nieuwe start in het MIDAS schooljaar!

Stichting aMI heeft 30 augustus 2019 aan 3 onderwijsadviseurs  de MIDAS Education Foundation Certification mogen uitreiken.

Het schooljaar is nog maar net begonnen en deze onderwijsadviseurs hebben hun Certificaat MIDAS Education Foundation al op zak.

Van links naar rechts: Joke van Hattum (orthopedagoog/gz-psycholoog), Ires Tangelder (orthopedagoog) en Mieke Janssen (schoolpsycholoog) zijn als adviseurs verbonden aan BCO Onderwijsadvies. Hun drijfveer en passie is: ‘Bijdragen aan een kansrijke toekomst voor kinderen en jongeren’.

Namens Stichting aMI werden zij van harte gefeliciteerd door Mat Custers (Relatiemanager PO & Senior Onderwijsadviseur at BCO Onderwijsadvies) en Frits Schoeren (voorzitter Stichting aMI).

Joke, Ires en Mieke:  heel veel succes en voldoening bij de toepassingen van MIDAS.