Over ons

De Stichting aMI beoogt kennis over MI te verdiepen en verspreiden. Stichting aMI heeft als bestuursvorm gekozen voor een stichting mede om de toegankelijkheid voor een brede belangstellingsgroep mogelijk te maken.

Doelstelling Stichting aMI (associatie Meervoudige Intelligenties)
Het doel is de verhoging van kennis en toepasbaarheid van MI ten behoeve van een breder gebruik van alle intelligenties van mensen in hun werk en leven.

Dit doen we door:
het creëren en instandhouding van een actief platform

  • van belangstellenden, ervaringsdeskundigen en specialisten op het gebied van Meervoudige Intelligenties;
  • waarbij persoonlijke en professionele ontwikkeling, het uitwisselen van ervaringen, en toepassingen hoofdbestanddelen zijn;
  • waar informatie, casestudies, statistieken, vraag & aanbod (pro) actief kunnen worden gedeeld. 

En het aanbieden van:

Introductiebijeenkomsten MI, Trainingen MIDAS® certificeringstrajecten, Lezingen, bijeenkomsten voor MI-professionals, Conferenties, Vlogs en aMI-Nieuwsflitsen . Al deze activiteiten hebben tot doel het MI-kennisniveau (in Nederland) te verhogen, het inzicht in en toepassing van Meervoudige Intelligenties te verdiepen, de match tussen mensen en organisaties te verbeteren en ontwikkelingskansen voor mensen te scheppen.

De Stichting aMI maakt daarbij dankbaar gebruik van de kennis, kunde inzet en enthousiasme van onze ambassadeurs, de Master-Mentoren en diverse werkgroepen.

Behoefte aan meer informatie of gewoon even een gesprek? Mail of bel ons secretariaat als je vragen hebt of laat een bericht achter via  CONTACT.  We helpen je graag. Maar ook als je een vernieuwende bijdrage wilt leveren komen we graag met jou in contact.

Nederlands Nederlands English English Deutsch Deutsch
Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen? Laat een bericht achter en ik reageer zo snel mogelijk.